2014年1月19日星期日

http://www.nikeshoes.com.tw/ cheap nike free run mxcp

Naturligvis, selv om mye enklere, men det betyr ikke at integrering kan være endeløs. I dag, selv den gamle betennelse kjøtt sterk integrasjon av ni på det meste bare, og at smerten er bare én person vet nike free run dame. Og, i dette ene, den gamle Yan funnet en fantastisk ting. Det vil si at sammensmelting [ begynte ] blod vil ikke bare øke den fysiske styrke, cheap nike free run men også endrer kroppen. Endringer i blodet i kroppen er ikke endret her, men for å endre de lokale krefter. Som nike venstre og høyre i øyeblikket, kan alt blodet brast i flammer [ hånd ] makt til.

Spesielt venstre hånd, ikke bare integrering av de tre blod begynte på håndflaten, selv på armen også kombinerer tre blod begynte. Derfor høyre hånd utbruddet av blod [ flamme ], når bare fargen vil vise hele håndflaten blødning Flame. Den venstre hånd, venstre hånd bare, kan til og med håndleddet slå inn flamme fargen på blodet. Dette er kraften i naturen over høyre hånd. Herfra, den gamle betennelse på at en slik konklusjon. I mellomtiden, nike free run norge gjorde også en test som begynte med integrering fjerde satellitter blod på venstre håndflate, men mislyktes.

Hvis du ønsker integrering, er det nødvendig andre steder integrering. Gu Yan forestille seg, når titalls hundrevis av biter av sin egen fusjon, kan kroppen hans bli omgjort til en flamme fargen på blodet, og at strømmen av utbruddet vil være ? Dessuten begynte 360 blod, så lenge hundreogtjue fusjon kan utløse en ferdighet Guards, hvor kraftig det ville være ? Naturligvis, nike bare forestille seg. Integrering av hundre og tjue, kanskje senere, men ikke nå. Minst, absorbert tusenvis av drage og tusen fint Beamon nike blod, fortsatt bare ni stykker smeltet, kan vi forestille oss hvor vanskelig integrering av blod begynte.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论