2013年11月20日星期三

wpmedya.comdelil ugg skor tul944

Fellow lärare, privata primär -och gymnasielärare är uggs viktig del av lärarna, som hade sedan grundandet av den ugg australia är en som inte kan förneka det faktum. Under en lång tid, gjorde majoriteten av de privata lärare, i syfte att visa den verkliga landsbygden utbildning ugg australia land, ett betydande bidrag. Det är partiet och regeringen är mycket tydlig. Därför gjorde statsrådet fäst stor vikt och oro privat lärare och en " kamp till slutet av seklet, den grundläggande problemlösning privata lärarnas är målet, som är det statliga rådet för att främja landsbygdens utbildning visar ett stort beslut för att stärka landsbygdens lärare i byggandet av viktiga initiativ.

ugg skor Huan Bi regionen inte kommer att göra, du Lan Qiang län, länsstyrelsen, jag tror att de inte heller gör. Det kan jag försäkra er. Som för de få okvalificerade för privata lärare, enligt de utvärderingsmetoder, för att ge avskeda, är att en normal företeelse. Att varför ugg australia Lan Qiang länet för några dagar sedan, när texten kräver allt städas upp och återvände till privata lärare göra? Kan det vara så att ugg australia Huan Lan Bi Qiang länet regionen inte tillhör jurisdiktion, eller ska jag säga, ugg australia här, länsstyrelsen på ledarskap är det inte ** ?

Någon i publiken skrek högt. Ja, varför Lan Qiang länets politik, och den centrala och staten rådet är inte samma sak, det är hur saken ? Vi hörde skrik, och Chen Hongwei Zhang Zhizhong sådan grupp av människor, en efter en Mianrutuse, ivrig att hitta artiklar till söm borrning. Vi bör först vara tyst, vilket är anledningen till ugg australia ugg australia Lan Qiang länet för att komma till orsaken, kanske finns det något som fungerar som metodologiska problem, kan det vara att förstå de Prefectural administrativa Office-filer andliga aspekterna av vad som finns fel.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论