2013年11月21日星期四

wpmedya.comdelil ugg australia ven1433

ugg rea Från byn kom hit idag specifikt, men också tjäna den gamla damens "syfte", igår kväll som bruna uggs att komma tillbaka, den gamla damen en natt utan sömn dag tidigt på morgonen för att åka hem för att släppa bruna uggs bruna uggs gick till dörren. Starta bilen långsamt, dök L på territoriet i staden en konstig konvoj : hängande framför en polisbil för att rensa vägen Mercedes - Benz varumärke, följt av en hängd svart kort krona, följt av en Peking varumärke Audi, den sista Pressure Road är en militär licens. Föraren kommer att Marin saker ( kanske också varit ordförande i sin passivitet ), faktiskt en magnetisk röda ljus placerade på taket och öppnade bilens dubbla skärm stängs bilens siren ringde press, hela vägen att stoltsera på trottoaren.

Polisbil framför en öppen, följt av militärt skydd, av vilka det finns ett hung svart kort för utländska fordon, inte som främmande statschefer, provins till Zan J för att komma åt det ? När fordonet passerar genom korsningen, såg trafikpolisen denna konvoj omedelbart att blockera andra fordon, låt uggs rea barn förköp, och genom radio kopplingsdosa till situationen berättade kollegor. Åh, lärde mig detta två bror ah, men också för att hålla skenet uppe det. Detta är inte att låta honom som statschef att möta ännu ? Daniel Wu, log Wen Li och sade : bruna uggs till två bror ett samtal och låter sin chaufför att vinna ljus, som gillar vad ah ?

Wen Li svagt leende, sa : Som vad? En look som är en nyrika ser väl ! bruna uggs Oroa dig inte om honom, låt honom lycklig, glad just nu att lokala ledare i bilen, inte olaglig användning av polisen med det ? Vissa lokala ledare förarna, även klädd i polisuniform, hängde rankas lera ! Front motorcades, bruna uggs Daniel Wu här laget, så att nästan ingen effekt, bilen snart att fiska Village. Åh, årets arbete, tillägg av ett antal by - byggnader, verkar det som om två bror i byn gör samma sak så stolt !

Topics related articles:

没有评论:

发表评论