2014年3月12日星期三

http://www.uggbootsaustralia.com.tw cheap nike free jqbt

Menn og kvinner i den fysiske strukturen er annerledes,ugg, og noen dager med galskap, slik at liten hær i løpet av dagen, når ingenting på baksiden av bilen ved å ligge på matten, for å samle krefter. Tredje gikk til Shaolin Temple, fra Midt - start, en liten hær følte stor forandring her, den opprinnelige, rolige bakken, når den buldrende folkemengden, cheap nike free folk som reiser en tilsynelatende sjanglet over, enten opp eller ned. Vent foran fjellet, en tilhørighet til Li Lian Jie statue, som står på torget, en " Shaolin Temple " virkelig sette Millennium Temple, gjenopplivet vitalitet, utallige unge mennesker reise lange avstander for å studere med en lærer her, mange er film den buddhistiske kultur for å tiltrekke seg turister, men også stedet som turistmål.

Vennligst hold deg for donor,Ugg Norge, etterfulgt av klosteret til munkene hvilested. Er ikke åpen ! Gikk til et hjørne av døren, hadde to unge munker gikk bare noen av turister talt tilbake, en liten hær kom frem smilende, hendene foldet sammen, svak eiker og sa : Amitabha, to ung herre, vennligst informer om venstre -ho militære ønsker å gå inn i fjellet for å tilbe. To munker frøs for et øyeblikk, ser på hverandres mening synes å være godt kjent med templet. Siste besøkende å legge mye av dette, er mange vert personlig møtt, selv om hver sa tilbedelse føltes litt rart.

Kozo å informere om Shishu ! Lite Master of bryet! Fra fylte syn, er disse to unge nybegynnere sikkert bare ta kontakt med tempel saker, eller er bare inn i tempelet, eller kunne ikke kjenne meg selv i denne levende her i flere måneder til gamle bekjente. Det har ikke blitt informert om ekko, lyden av fottrinn bak ham. Og ikke en eller to personer, er litt kjent stemme snakker : betale donor. Presiderte over en dag dette øyeblikk, å bli stengt meditasjon, Kozo med deg for en liten omvisning i tempelet, ledet det senere, og deretter for herrene ugg Sko henvisninger, hvordan ?

没有评论:

发表评论